• Programok
  • Beszámolók
  • Rendezvények
  • „A legjobb az egészben a sok beszélgetés…, hogy megismerkedtünk a többi szülővel és sok tanárral is.” Jezsus családi nap

„A legjobb az egészben a sok beszélgetés…, hogy megismerkedtünk a többi szülővel és sok tanárral is.” Jezsus családi nap

Az iskola területén folyó építkezések miatt nem az iskola parkjában, hanem a Majális parkban, a Királyasztalon volt a családi nap, úgyhogy korábban keltünk, kellett némi plusz logisztikai bravúr, extra szervezés, térképrajzolás, segítő buszjárat, engedélyek felhajtása, szemeteszsákok kiosztása, nem is beszélve a protekcióról magasabb helyeken, amire szükség volt ahhoz, hogy a felhőszakadást délután 3 óra utánra halasszák a kedvünkért... (Fényképalbum ITT)
Az iskola diáksága egy emberként...

...megjelent, kivéve az a kevés, akik Hong-Kongban, Hamburgban, Kurtabérci lelkigyakorlaton, kosárlabda- és kerékpár versenyen, vagy esetleg az ágyat nyomva, betegen töltötték ezt a szép szombati délelőttöt, szeptember 15-ét. A kicsik elhozták a szüleiket, tesóikat, nagyikat, akik lelkesen ismerkedtek ezzel a különleges jezsus élménnyel, amikor majd’ ezer vagy még több ember egyszerre, vidáman mozog.
Volt bemelegítő aerobic, Ferenc atya nyitó beszéde (előbb hazajött a kedvünkért Hong Kongból!) sütés-főzés, piknik, pizza rendelés, foci, pétanque, íjászat, túracsoport, tájfutás csoport, jóga, és az egészet szokás szerint megkoronázó kötélhúzás.
Néhány résztvevő benyomásai:
„Álmatagon bandukoltunk a kora reggeli napsütésben, a páracseppeket lágyan elengedő rét szélén... - haha nem is!”
„Harminc tájfutóval indultunk neki, 8,5km-t futottunk az életmentő vizű Felső-forrásig és vissza összesen. Azért voltunk ilyen sokan, mert eredetileg rövidebb távot hirdettek meg, de valahogy több lett. Az első km után egy pici lány felsóhajtott: Szomjas vagyok!, de aztán hősiesen kitartott 4,3 km-en át a forrásig. Mire odaértünk, tényleg életmentőnek éreztük a vizet... ”
„A legjobb az egészben a sok beszélgetés..., hogy megismerkedtünk a többi szülővel és sok tanárral is.”
„Az ötödikesek szülei rácsodálkozhattak a hallatlan program gazdagságra, amit az iskola felajánl.”
„Szerintem ide kéne jönnünk minden évben. Átlátható volt, nekem nem is hiányzott a pontverseny meg az a rengeteg program. Most nem volt azzal gond, hogy ezen is szeretnék részt venni meg azon is, de sajnos pont egybeesik...”
„Szuper volt a bemelegítés. Rögtön feldobta a hangulatot.”
„Az 5. b osztály egyhangú véleménye szerint kötélhúzás volt a legjobb. Na persze, annyi izmos apuka állt be húzni a kötelet, hogy mindenkit elhúztak, és fényesen megnyerték.”
„Minden osztály kapott szemetes zacsit, a területet olyan tisztán hagytuk ott, szebb volt, mint újkorában...”
Köszönjük a helyszínt a Majális-parknak, a segítő Zoo-járatok sűrítését az MVK Zrt-nek, a remek szervezést szervezőknek, a hangosítást a műszaki team-nek, a programokat a programvezető tanároknak és szülőknek, az osztályfőnököknek, és minden résztvevőnek, diákjainknak és szüleiknek a remek napot!

Last modified on Friday, 21 September 2018 15:44