JEZSU MAJÁLIS 2017. május 26.

Tisztelt Szülők, Partnereink és Támogatóink! Szeretettel hívjuk Gimnáziumunk évzáró ALAPÍTVÁNYI MAJÁLISÁRA 2017. május 26. péntekre. Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék MÁJUS 24. SZERDÁIG. Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék MÁJUS 24. SZERDÁIG. Vacsorajegyek 2500 Ft-os áron (diákoknak, gyerekeknek 700 Ft) a gazdasági irodában Tringel Mariannál vásárolhatók május 22-től.

 

Baráti együttlétünk elsődleges célja egy kötetlen találkozás a szülőkkel, jótevőkkel és az öregdiákokkal. Már kora délutántól folyamatosan várjuk az érdeklődőket. Az udvaron az osztályok kézműves műhelyeket, vásáros asztalokat állítanak fel, ahol a diákok saját készítésű dolgokat árusítanak. Több helyszínen sportbemutatókat (baranta, vívás, szablyaharc, hegyi kerékpározás, stb.) láthatnak és próbálhatnak ki. A vacsorát kísérő műsorszámok bepillantást engednek az év folyamán történtekbe.
Az esti program a szülők, az iskolában együtt dolgozó tanárok és munkatársak számára kínál művelődési, találkozási, ismerkedési, szórakozási lehetőségeket. Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk, a felajánlott süteményeket be lehet nevezni a Szülői Közösség által szervezett versenyre.
Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék MÁJUS 24. SZERDÁIG. Vacsorajegyek 2500 Ft-os áron (diákoknak, gyerekeknek 700 Ft) a gazdasági irodában Tringel Mariannál vásárolhatók május 22-től.

                                   Részletes program:

 

14:00-17:00     Diák majális

14.30 kor kezdődik a kirakodóvásár, vásári forgatag, sportbemutatók, játékos osztályvetélkedő

- 8. évfolyamosok BÜFÉJE

- sportbemutatók: udvari, kerti, tornatermi és tánctermi helyszínekkel: baranta, párbajtőr és kardvívás, szablyaharc, streetworkout bemutató, szivacs íjászat, parkour bemutató

- 5-8. évfolyamnak 15 órától kerékpár-verseny az iskolai MTB parkban – jelentkezni csütörtökig a plakátokon feltüntetett módón

- 14.30-tól 5 – 9. évfolyamoknak csapat-akadályverseny – 5 fő/csapat/ osztály - 3 fiú és 2 lány -; 5 állomás –

- közben KIÁLLÍTÁS a PORTÁN – iskolánk tanulóinak a munkájából – megtekinthető majd 1 héten át.

 

17:00 -18:00 Szülői majális

SZÜLŐK AKADÉMIÁJA
Választható előadások:
1.    Teremtésvédelem és környezeti fenntarthatóság Prof. Dr. Györgyi Viktor feltaláló (a függőleges tengelyű szélerőmű feltalálója) előadása (ÁTHELYEZVE EGY KÉSŐBBI IDŐPONTRA!)
2. A kábítószer, drog jelenléte a fiataloknál
3.
A „bullying” helyzet
4.
A gyerekek biztonságos internet használata szülői szemszögből
/a választható előadások  mindenki számára nyitottak – nemcsak vacsorajeggyel/

 

18:15 Pohárköszöntő
          Vacsora, hideg és meleg büfé
          Süteményverseny és kóstoló, szülők és diákok süteményeiből

 

          Részletek a „Maszat-hegy – musicalből és válogatás a  Művészeti Gála műsorából

Last modified on Friday, 26 May 2017 10:07