JEZSU MAJÁLIS 2017. május 26. Featured

Tisztelt Szülők, Partnereink és Támogatóink! Szeretettel hívjuk Gimnáziumunk évzáró ALAPÍTVÁNYI MAJÁLISÁRA 2017. május 26. péntekre. Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék MÁJUS 24. SZERDÁIG. Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék MÁJUS 24. SZERDÁIG. Vacsorajegyek 2500 Ft-os áron (diákoknak, gyerekeknek 700 Ft) a gazdasági irodában Tringel Mariannál vásárolhatók május 22-től.

 

Baráti együttlétünk elsődleges célja egy kötetlen találkozás a szülőkkel, jótevőkkel és az öregdiákokkal. Már kora délutántól folyamatosan várjuk az érdeklődőket. Az udvaron az osztályok kézműves műhelyeket, vásáros asztalokat állítanak fel, ahol a diákok saját készítésű dolgokat árusítanak. Több helyszínen sportbemutatókat (baranta, vívás, szablyaharc, hegyi kerékpározás, stb.) láthatnak és próbálhatnak ki. A vacsorát kísérő műsorszámok bepillantást engednek az év folyamán történtekbe.
Az esti program a szülők, az iskolában együtt dolgozó tanárok és munkatársak számára kínál művelődési, találkozási, ismerkedési, szórakozási lehetőségeket. Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk, a felajánlott süteményeket be lehet nevezni a Szülői Közösség által szervezett versenyre.
Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék MÁJUS 24. SZERDÁIG. Vacsorajegyek 2500 Ft-os áron (diákoknak, gyerekeknek 700 Ft) a gazdasági irodában Tringel Mariannál vásárolhatók május 22-től.

                                    Program:

 

14:00-17:00     Diák majális

Kirakodóvásár, vásári forgatag, sportbemutatók, játékos osztályvetélkedő

 

17:00 -18:00 Szülői majális

SZÜLŐK AKADÉMIÁJA
Választható előadások:
1.    Teremtésvédelem és környezeti fenntarthatóság Prof. Dr. Györgyi Viktor feltaláló (a függőleges tengelyű szélerőmű feltalálója) előadása
2. A kábítószer, drog jelenléte a fiataloknál
3.
A „bullying” helyzet
4.
A gyerekek biztonságos internet használata szülői szemszögből
/a választható előadások  mindenki számára nyitottak – nemcsak vacsorajeggyel/

 

18:15 Pohárköszöntő
          Vacsora, hideg és meleg büfé
          Süteményverseny és kóstoló, szülők és diákok süteményeiből

 

          Részletek a „Maszat-hegy – musicalből és válogatás a  Művészeti Gála műsorából

Utolsó módosítás dátuma Friday, 19 May 2017 12:41