• Iskolánkról
  • Dokumentumok
  • Archívum
  • Parkolási lehetőségek a fogadóórák és szülői értekezletek idején

Parkolási lehetőségek a fogadóórák és szülői értekezletek idején

Gimnáziumunk 2017. november 10-én, pénteken 16 órától tanári fogadóórákat majd 18 órától osztályszülői értekezleteket tart. A nagy iskolai programok idején sajnos parkolási gondok merülnek fel. A parkolás megkönnyítése miatt az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:


1. Megnyitjuk a templomteret, ahova a falak elé merőlegesen kérjük leállítani a gépjárműveket.
2. A fiúkollégium mögötti alsó útról elérhetővé válik egy ideiglenes parkoló, amelyet kiszalagoztunk a fák között – ezek a kollégiumot megkerülő piros térköves útról érhetőek el.
3. Engedélyt kaptunk az Avasi Gimnáziumtól, hogy a fogadó és szülői értekezletek ideje alatt használhassák a szülők az iskola parkolóját, amelyet a Fényi Gyula teret elhagyva az első jobbra kanyarodó utcán bekanyarodva érhetnek el, az Avasi Gimnázium épülete mellett.
Az iskolát körbevevő utcákon – Mednyánszky utca (templom után balra), ill. Kölcsey utca (iskolával szemben) tudnak helyeket keresni – ahol kérjük, vegyék figyelembe az esetlegesen ezt tiltó jelzéseket.
Felhívjuk a szülők figyelmét és kérjük őket, hogy az iskola környezetében lévő zöld területekre (Fényi tér) ne álljanak fel, mert a Városgazda felügyelői büntethetik a szabálytalanul parkolókat.

Last modified on Thursday, 09 November 2017 10:00