Loyola Étterem

  • Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • Loyola étterem
  • Étkezés befizetés és lemondás - A gazdasági iroda felhívása

Étkezés befizetés és lemondás - A gazdasági iroda felhívása

Kedves Szülők, Diákok, Kollégák! 
A korlátozó intézkedések meghosszabbítása értelmében továbbra sem jönnek iskolába a 9-12. évfolyamosok. Kérjük, akik már rendeltek jövő héttől étkezést, mondják le.
Elkészültek a decemberi étkezési számlák. Fizetni lehet:  átutalással vagy ...

bankkártyával:

  • átutalással a Gimnázium számlájára: 11100104-92104948-36000004, a megjegyzésbe kérnénk feltüntetni a gyermek (étkező) nevét és osztályát. A számla megtekinthető és letölthető a Személyes adatok → Elküldött levelek menüben.
  • bankkártyával a Pénzügyi adatok → Átutalásos számlák menüből.

A pénzintézetek 2021. január 1-től bevezették a kétlépcsős biztonsági azonosítást az online fizetések esetén, mely bankonként eltérő lehet, ezért kérjük, hogy sikertelen bankkártyás tranzakció esetén vegye fel a kapcsolatot a bankjával, és a hiba megszüntetéséig a számláját átutalással fizetni szíveskedjen!

Kérjük a hátralékok kiegyenlítését is! A rendezetlen számlák megtekinthetők a Pénzügyi adatok → Átutalásos számlák menüben.

Probléma esetén keressenek telefonon (30 289 08 40) vagy email-ben (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Jó egészséget kívánunk!
Gazdasági Iroda


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jezsu/public_html/gimnazium/templates/wt_edu_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Last modified on Friday, 08 January 2021 12:24