Minden idők eddigi legtöbb Jezsus „Magyarország jó tanulója, jó sportolója”!

A „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019" cím díjazottjai:
Borbély Blanka Fruzsina 9s – kosárlabda, atlétika, Földi Boglárka 9s – kosárlabda, atlétika, Kárpáti Zalán 7s – úszás, Kovács Péter 8s – úszás, Lőcse Hanna 6s – öttusa, vívás, atlétika, Németh Luca 11A – terepfutás, sífutás, Peitl Fruzsina Anna 10b – kosárlabda, Vécsei Réka 11A – úszás. Ez az eredmény is mutatja, hogy valóban kezd...

beérni a sportosztály indításának gyümölcse. Korábbi hasonlóan jelentős eredményünk, hogy iskolánk a 2018-19-es tanévben a Diákolimpiai összesített pontok alapján az ország második legeredményesebb iskolája lett általános iskolai kategóriában. Iskolánk egyik pedagógiai célkitűzése, hogy megteremtsük a lehető legmegfelelőbb tanulási és sportolási feltételeket azoknak a diákjainknak, akik mind a tanulás, mind a sport területén képesek és akarnak jelentős eredményeket elérni.

A nyolc jezsus diák június 3-án kapta meg az értesítést az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelési Stratégiai Főosztályától, hogy „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019" cím elnyerésére benyújtott pályázatuk a feltételeknek megfelelt, és Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr az Értékelő Bizottság által felterjesztett javaslat alapján érdemesnek találta őket az elismerésre. Ebben az évben, a vírus helyzetre tekintettel, személyes átadó ünnepséget nem tartanank – az elismerő oklevelet postai úton fogják megkapni.

 

Gratulálunk élsportolóinknak és az őket tanító, támogató pedagógusoknak, valamint a szülőknek!

Last modified on Thursday, 04 June 2020 14:16