Bolyai Matematika Csapatverseny eredmények

Megyei 3., 4. és 5. helyezések a Bolyai Matematika Csapatversenyen. Idén online rendezték meg a versenyt, melyen három csapatunk is sikeresen szerepelt. 
"Nemcsak azért érdemelnek elismerést, mert matekból nagyon jók, hanem azért is, mert csapatban remekül tudnak együttműködni. Erre a képességre nagy szükségük lesz, hogy sikeresek legyenek majd felnőtt életük során is. Köszönjük a diákok és tanáraik munkáját!" (Bukovszki Edit nevelési igazgatóhelyettes)
"Az idén semmi sem úgy van, ahogy eddig. Hol itt ...

vagyunk, hol otthon, hol leakad, hol kidob, hol nem hallom... Ám a gyerekeket ez nem érdekelte! Örültek, hogy lesz, gondolkodtak, aztán átgondolták, vitatkoztak az órákon, gyakoroltak internetes oldalakon, ahol megannyiszor a működését is meg kellett fejteniük: vagyis készültek az online fordulóra. És három csapatunk nagyon eredményesen tette mindazt, ami minket, tanárokat bizony elfáraszt az idei tanévben. Néztük őket a verseny alatt, hogy az arcukon nem látszik fáradtság, csak az érdekes feladat öröme. Nagyon megérdemlik a jutalmat ezért!" (Németh Anna)

Osztály/kategória: 6 MEGYEI 4. HELYEZETTEK
Dudás Levente, Kiss Bence, Turkovics István, Várkonyi Péter
Felkészítő tanár: Németh Anna

6. évfolyam MEGYEI 5. HELYEZETTEK
Király Fruzsina, Kulyassa Gerda, Pákozdi Petra, Szenttamási Lili
Felkészítő tanár: Németh Anna

7. évfolyam MEGYEI 3. HELYEZETTEK
Vargay Máté, Köcski Roland, Pápai Bálint, Mikita Mátyás
Felkészítő tanár: Kalo Annamária


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jezsu/public_html/gimnazium/templates/wt_edu_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249