Szeptemberben szinte minden hétvégén dobogón - Kucsma Kinga és Gál Nikolett

Kucsma Kinga és Gál Nikolett 8. s osztályos diákjaink, az MVSI versenyzői, mindenféle színű érmet megszereztek szeptemberben, összesen három országos atlétikai versenyen, ezzel öregbítve iskolánk hírnevét is. Az Országos Serdülő Összetett Országos Bajnokságon (Ötpróba) két másik csapattársukkal együtt  aranyérmet...

szereztek, nagyon kemény küzdelemben. (2018.09.22-23. Székesfehérvár). Az Országos Váltófutó Bajnokságon (2018.09.15. Szekszárd) a serdülő lány 4x800-as váltófutásban országos 2. hellyel büszkélkedhetnek. Az Országos Csapat Bajnokságon serdülő lányok között 3. helyezett lett mind a 80gát csapat, mind az összetett serdülő lány csapat, továbbá az összetett MVSI csapat is országos 3. helyezést ért el. (2018.09.08.-09. Székesfehérvár) Eredményeik értékét még emeli, hogy általában maguknál idősebb versenyzőkkel vették fel a harcot ilyen sikeresen.
MVSI-s csapattársak Fülöp Alexa és Rőczei Gréta. A csapat edzője Majkut Gergely. Kinga kezdő edzője Soós Istvánné volt, aki jelenleg a csapat nevelő edzője. Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk a csapatnak és edzőiknek.

Last modified on Wednesday, 03 October 2018 15:20