Print this page

Logisztikai bravúrokkal - remekül sikerült a DÖK nap

Méta, kötélhúzás, fánkevő verseny, kincskeresés, chill szoba, limonádé, babzsák relax, zenebona, láthatatlan kiállítás, íjászat, mozi, vízpong, honvédségi bemutató, tengó, Just Dance, műtetkó, kártyaparti, kézműveskedés, vízilufi ütközet, sorolni is sok a DÖK napi programot. A 15 helyszínen zajló, kétfajta program (a kicsiknek illetve a nagyoknak más-más), és az összesen 20 osztály koordinálását komoly logisztikai bravúrral a DÖK vezetősége dolgozta ki. (KÉPGALÉRIA). Hudák Lilla elmondta, hogy "Az idei DÖK nap lényege és célja ...

az volt, hogy mindenki érezze nagyon jól magát együtt. Az elmúlt időszakban sokat voltunk otthon, ami lelkileg, mentálisan és fizikailag is megterhelő volt. Állandóan gépeztünk, muszáj volt, de ez rossz volt a szemnek, idegeknek, a fizikumunknak, mindenünknek. Szerettünk volna olyan DÖK napot szervezni, ahol az 5-11. évfolyamok, tehát mindenki részt vesz, együtt, közös erővel szervezzük. A másik fő cél az élvezetes mozgás volt”- fejtette ki a DÖK vezető.

A  DÖK vezetőség tagjai, Hudák Lilla 10s, Suba Vera 10a, Mészáros Katica 9s, Hegedűs Adél 10c, Pákozdi Marcell 10a és Mozgó Endre tanár úr egy teljes hétig készültek, hogy minden gördülékenyen menjen.

A programokat az osztályok küldöttei, mintegy 50 DÖK képviselő, kicsik és nagyok együtt találták ki. “Ezúttal az volt a cél, hogy a legkisebbeket is bevonjuk, úgyhogy minden osztályból 2-3 küldött érkezett, és egy egész napos brainstorminggal kezdődő tervezés után elkészült a program, melyben helyet kaptak a cserkészek, sőt a Magyar Honvédség bemutatója is.”

Lilla nem győzte sorolni, hogy ki mindenkinek hálás a DÖK ezért az átütő sikerért,amely az iskola utolsó napjait igazán vidámmá tette.

“Köszönöm a 7-8. évfolyamosoknak, hogy az egészen nagyoknak való kihívásoknak is jól megfeleltek, olyan ügyesen és felelősségteljesen vezették a kisebbek programjait. “Voltak olyan tizedikesek, akik általában nem igazán szoktak előtérbe kerülni, de most programvezetők voltak, és én nagyon büszke vagyok rájuk.

Köszönetet szeretnék mondani a cserkészeknek, akik szintén mindent bevetettek, és a vendég Magyar Honvédség képviselőnek.”
Spisák Csaba rendszergazdának is külön szeretnénk megköszönni az informatikai támogatást.

Minden résztvevő tanárunknak köszönjük, hogy terelgették, felügyelték, biztosították a bonyolult program gördülékenységét.

Az iskola vezetésének is hálásak vagyunk, hogy megteremtették számunkra a lehetőséget.

Endibának (Mozgó Endre tanár úr) nem tudjuk eléggé megköszönni a sok segítséget, hogy megszerezte számunkra a tanáraink támogatását,és mindent megtett azért, hogy minél könnyebben tudjuk megvalósítani, amit kitaláltunk. Endibá állandóan jelen van és elérhető, igazi atyai szeretettel és szigorral bánik velünk, de mégis nagyon belevaló, közvetlen, vele mindig jó a hangulat - nagyon ért a gyerekek és a teenagerek nyelvén.

És nagyon köszönjük a JEZSU egész diákságának, hogy odatettétek magatokat, és benne voltatok!”
(Szelenge Judit)

Last modified on Thursday, 17 June 2021 10:02