• Programok
  • Beszámolók
  • Rendezvények
  • Színesen zárult az év - jót játszottunk a JEZSU DÖK napon

Színesen zárult az év - jót játszottunk a JEZSU DÖK napon

A tanítás utolsó napját olyan “tanulással” töltöttük, amihez nem kellett könyv vagy laptop. A programok kint zajlottak a JEZSU campus változatos színhelyein, és főleg arról szóltak, hogy minél jobban érezzük magunkat, sokat játsszunk és kellemes élményekkel menjünk el a nyári szünetre. (Fotók ITT). Eljöttek a városi mentősök, tűzoltók, rendőrök bemutatót tartani, volt katonasági akadálypálya, élő csocsó, foci bajnokság, kirakodóvásár, vízibomba csata. Akik az állatokért rajonganak, azoknak volt alpaka simogatás ahol a baba alpaka és mamája békésen tűrték a főleg kislányokból álló rajongók dédelgetését. Francia színtársulatunk teltház előtt mutatta be a Kis herceget. A Miskolc Steelers amerikai foci..

csapat JEZSU-s és alumni tagjai elhozták a csapatot, még az edzőt is. Látványos bemutatót és toborzót tartottak, várják a fiatalokat játszani és kipróbálni milyen az, amikor “teljesen oda kell tenni magunkat, és az abszolút bizalom és egymásra hagyatkozás” garantálja a csapat sikerét.
A vállalkozó szelleműek számára volt akadálypálya, cserkészprogramok, íjászkodás, a kreatívaknak kézműveskedés, a cicomázkodni szeretők számára hennázás, karkötő készítés, a pocakjukat kedvelők piknikeztek, hatalmas sorok kígyóztak a fagyis kocsi előtt, míg egy diákunk nutellás gofrival lakatta jól az éheseket. Nagy sikere volt a szabadulószobának, a diákok türelmesen végig állták a sort, hogy bejuthassanak. Az introvertáltak napozhattak a pázsiton, vagy elbújhattak a chill szobába.
Köszönet mindenkinek, akik eljöttek, az alpakákért a Szimbiózis Alapítvány munkatársainak, akik türelemmel segítették a rajongó kislányokat, a gondoskodó tűzoltóknak, mentősöknek, rendőröknek, akik nagyon vigyáztak ránk, miközben megengedték, hogy szétszedjük, felvegyük, bezárjuk, kinyissuk, belemásszunk, fölmásszunk a tetejére, kipróbáljuk stb. a felszereléseket és a járműveket. Köszönet a focibajnokságot levezető DÖK tagoknak, a kalandpályáért Majó Márk tanár úrnak, a bemutatókat megszervező Bakosné Vass Krisztina védőnőnek, és mindenkinek, aki vízibombákkal, piknik plédekkel és kosarakkal, felszereléssel, ennivalóval odafigyeléssel hozzájárult a nap sikeréhez és biztonságos lebonyolításához.
Köszönjük a háttérbázisnak, a nevelési igazgatóhelyettesnek, az ofőknek szaktanároknak hogy jelenlétükkel, az IT-s szakembereknek és a technikai dolgozóknak, hogy segítségükkel és szakmai tudásukkal segítették ennek a logisztikai csodának a megvalósulását.
Köszönet és elismerés a nap megálmodóinak és a szervezőknek, a DÖK tagjainak és Mozgó Endre tanár úr DÖK koordinátornak.