• Programok
  • Beszámolók
  • Projektek
  • „A diákok jelenléte az iskolában és az iskola falain kívül” - Cseh vendégeinkkel

„A diákok jelenléte az iskolában és az iskola falain kívül” - Cseh vendégeinkkel

2019. április 10-13 között iskolánkban vendégeskedtek a csehországi velehrádi Stojanovo Gymnázium diákjai, angol, illetve német nyelvű projektben vettek részt, melynek címe "A diákok jelenléte az iskolában és az iskola falain kívül". A projekten készült fényképeket ITT lehet megnézni. Tizenöt velehrádi...

diák, 10. évfolyamosok és három kísérő tanáruk angol nyelven három napig dolgozott együtt tizenöt diákunkkal a 10. évfolyamról, Novák Bernadett és Csizmarik Irén tanárnők vezetésével. A programban, mely stílszerűen az iskolában és az iskola falain kívül is zajlott, angol, német és néptánc órákon való részvétel, a német és angol nyelvű projektmunkák bemutatása, fürdőzés a Barlangfürdőben, Diósgyőri Vár megtekintése, városnézés is szerepelt.
A vendég diákok jezsus családoknál voltak elszállásolva, akiknek ezúton is szeretnék köszönetet mondani nagylelkű vendégszeretetükért. A cseh vendégek velünk tartottak a projekt témájához véletlenül éppen jól passzoló „Falakon kívül és a falakon túl” jubileumi gála előadásra is a MŰHÁ-ba, valamint péntek este a Faludi Galériában öregdiákjaink kiállítását is nagy érdeklődéssel tekintették meg.

Last modified on Tuesday, 30 April 2019 08:13