Jelentkezz! - Most először magyar könyv az EYE projekt témája!!!

11. évfolyamos diákok jelentkezését várjuk 2019. november 22-ig. (9-10. évfolyamosok is jelentkezhetnek, most még csak házigazdának. Jó kis nyelvgyakorlás, és már most beleszagolhatsz a projektbe, amely jövőre Ghentben, utána pedig Torinoban lesz.) Idén Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk című regényét dolgozzák fel az EYE projekt résztvevői. A projektet 2019. március 7-14 között tartjuk itt, a Jezsuban. Kérünk minden érdeklődő 11. évfolyamost, írjon egy motivációs levelet angol nyelven, fél A4-es oldal terjedelemben, melyben rövid bemutatkozás után fogalmazza meg, miért szeretne csatlakozni a projekthez. Az e-maileket...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., illetve This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címeken várjuk. Határidő: 2019. november 22. Most először lett magyar mű az EYE projekt témája!!!
Az EYE Projekt egy nemzetközi olvasási projekt négy ország diákjainak és tanárainak részvételével, melynek célja minden évben egy adott irodalmi mű egy héten keresztül történő feldolgozása kreatív formában, kiscsoportokban. A projekt helyszíne minden évben más, Belgium (Ghent), Olaszország (Torino) és Németország (Bonn). A programban országonként 15 fő, angolul jól beszélő, kommunikatív 10 - 11. évfolyamos diák több napon keresztül tartó műhelymunkában, vegyes nemzetiségű kiscsoportos keretben, különböző kreatív feladatok segítségével dolgoznak fel egy előre kiválasztott irodalmi művet tanári irányítás mellett.
A projektben részt vevők végleges névsoráról a szaktanárok és osztályfőnökök közösen döntenek. A döntésben a szakmaiság mellett szerepet játszik a diák magatartása és szociális kompetenciája is.

Last modified on Monday, 11 November 2019 13:43