JEZSU Digitális Oktatás hírek

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! Iskolánkban zajlik a felkészülés a digitális oktatásra. A hétfői, keddi és szerdai napok a  gimnázium tanárai szervezett keretek között dolgoznak a hatékony tanulási feltételek megteremtésén. Egységesen a Google Classroom tánítást és...

tanulást támogató rendszer mellett döntöttünk. A következő napokban értesítéseket fogtok kapni, hogy lépjetek be a virtuális tantermekbe, ahol tanáraitokkal és diáktársaitokkal fogtok találkozni és tanulni. Arra is figyeljetek, hogy a tanáraitok jelenleg is törődnek veletek, az eddig már használt módokon is küldhetnek feladatokat. 

Kedves Diákok! A megváltozott helyezetben az a célunk, hogy tanáraitoktól megkapjátok a szükséges támogatást a hatékony önnáló tanuláshoz. A feltételek biztosítása érdekében fontos feladat, hogy minden diák jezsus e-mail címe napi használatba kerüljön, aktívan és elérhetően. A Classroom csakis a jezsu.hu e-mailekkel működik, egyéb szolgáltatói cím NEM fogadható el. Az osztályfőnökök minden diák jezsus e-mail címére küldenek a mai ill. a holnapi napon üzenetet. Kérjük, hogy erre válaszoljatok! Ebből látjuk, kik azok, akik elérhetőek. Akinek nem aktív a jezsus e-mail címe, az keresse osztályfőnökét, a következő napokban szükséges feléleszteni az egységes jezsus e-mail rendszerét. Erről rövidesen, a mai napon, ill. holnap, kedden délelőtt kaptok értesítést - figyeljétek a levelezőrendszert. 

Akik nem vitték haza a könyveiket, kérem keressék osztályfőnöküket! Velük tudják megszervezni a tanszerek hazajutását. KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY FELEŐSSÉGTELJESEN FIGYELJÉTEK A JEZSU.HU HONLAPOT ILLETVE AZ ISKOLA FACEBOOK OLDALÁT!

Last modified on Tuesday, 24 March 2020 13:14