COVID-19 tájékoztatás – szeptember 18.

1. Az EMMI rendeletének értelmében a 9.S osztály számára tantermen kívüli digitális oktatást biztosítunk. A digitális tanórák órarendjét minden érintett megkapja. A tanórák nyomon követése a Google Classroomban (GC) indított kurzusokon keresztül történik. Az órán valós időben, a közvetített tanórákba bekapcsolódva vesznek részt a diákok. A tanórák a Google Meet felületen, a GC falról érhetők el. A bekapcsolódás és az aktív részvétel a digitális oktatásban résztvevő tanuló felelőssége és kötelessége. Kérjük, amennyiben technikai nehézség merül fel, e-mailben jelezzék ezt az osztályfőnöknek és a szaktanárnak. Fokozottan figyelni kell az intézmény által közzétett adatvédelmi szabályokra, valmint a kiberbiztonságra


2. A mai napon 2 újabb pozitív esetről kaptunk értesítést a 10.S osztályban. A kontaktkutatás megtörtént, a közvetlen kontaktok listáját a hatóságnak továbbítottuk, számukra karantén várható.
3. Felhívjuk figyelmüket, hogy a hatósági karanténban tartózkodó diákok esetében a 2 db negatív PCR teszt alapján a hatóság oldja fel a karantént. Amennyiben önként végeztették el a két tesztet, az eredményt megküldhetik közvetlenül a hatóságnak, vagy az iskola védőnőjének, aki szintén elvégezheti ezt az értesítést. Ezt követően várható a hatóság végzése a karantén felfüggesztéséről.

Last modified on Monday, 21 September 2020 07:23