JÁRVÁNYÜGYI TÁJÉKOZTATÁS 2020.09.20.

Tájékoztatjuk az iskola közösségét, hogy az eddigi bejelentések alapján iskolákban 9 igazolt Covid-19 virussal fertőzött diákot tartunk nyilván. Eddig szoros kontaktkutatás alapján rendelt el a hatóság otthoni megfigyelést. A következőkben ez a módszer annyiban módosul, hogy az iskola továbbítja az érintett osztály névsorát a jarványügyi hatóságnak. Ezt követően minden bizonnyal hatósági megfigyelés alá kerülnek a diákok. A 9.S osztály után a 10.S és a 11.B osztályok számíthatnak hatósági karanténra, amiről határozatot fognak kapni. Kérjük, hogy ezen osztályok tanulói hétfőtől ne jöjjenek iskolába, maradjanak otthon elkülönülve. Számukra tantermen kívüli tanrendet kérelmezünk, és indítunk el. A diákok kövessék tanáraik útmutatását a Google Classroom felületen.  
 Változások hétfőtől (2020.09.21.): - A 9-12. évfolyamok nem tartózkodhatnak a gumi udvaron, számukra a templomtér...
áll rendelkezésre szünetekre. Ők az udvaron a Kaszap Sportcsarnok árkádja alatt közlekedhetnek. A folyosókon kerülniük kell a kisebb diákokkal való kontaktust. A Szent József épület menekülési lépcsőjét is megnyitjuk közlekedésre, hogy csökkentsük a lehetséges érintkezéseket.  
- Az 5-8. évfolyamok tartózkodhatnak az udvaron. Nem keveredhetnek a nagyobb diákokkal. Fokozottan felügyelni kell az udvari játékot, valamint a testnevelés- és sport foglalkozásokon, illetve az ebédlőben továbbra is meg kell tenni mindent a járványügyi előírások betartására. A diákok csak felügyelő tanár jelenlétében sorakozhatnak!
- Az 5-8. évfolyamok jelzőkor fogják elhagyni a tantermet, hogy csökkentsük a diákok érintkezését a folyosókon. 
Kérünk mindenkit, tartsa be a járványügyi előírásokat. Felelősen vigyázzunk egymásra! 
 
Last modified on Sunday, 20 September 2020 18:29