Az iskolai telefonhasználatról - A nevelési igazgatóhelyettes felhívása

Tisztelt Szülők és Diákok! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az iskola egész területén a mobil telefon használata csak tanulási célra, tanári felügyelettel engedélyezett. Különösen az 5-6. évfolyamos diákok körében jelentkezik kihívásként, hogy a gyerekek elsajátítsák a mobil telefonok és digitális eszközök megfelelő, az egészséges társasági életet illetve a tanulást szolgáló és támogató eszközként való használatát. Ennek érdekében a következő szabály érvényes az iskola egész területén, és nemcsak a tanórák ideje alatt és a szünetekben, hanem mindvégig, mialatt a diák az iskola területén tartózkodik:  Az iskolába való belépéstől ...

az iskola elhagyásáig a telefonhasználat NEM ENGEDÉLYEZETT.  Ez alól a tanári felügyelettel, tanulási célból végzett telefonos tevékenység a kivétel. A szabálytalanul használt telefonokat kikapcsolt állapotban elvesszük, és kizárólag a szülőknek, személyesen adjuk vissza.
Kérjük a tisztelt szülőket, hogy...otthoni beszélgetéseik során is erősítsék gyermekeikben az egészséges telefonhasználati szokásokat. Az Önök támogatásával gyermekeik jobban megértik, hogy az iskola szabályai és a házirend a gyerekek érdekeit szolgálják. Kérjük, támogassák nevelő munkánkat, hogy a gyerekek az iskola szabályait és házirendjét még jobban megértsék és szívesebben betartsák.
Bízunk benne, hogy a pedagógusok, szülők és családok közös, következetes és szeretettel teli nevelő és támogató munkája meghozza azt a gyümölcsöt gyermekeik életében, amelyet valamennyien kívánunk a számukra: hogy egészséges, boldog, szabad emberekké váljanak, akik sikeresen megállják a helyüket nemcsak az iskolában, hanem a felnőtt életben is.
Isten áldásával
Dr Bukovszki Edit
Nevelési igazgatóhelyettes

Last modified on Monday, 14 December 2020 10:36