Zenei bemutató és jelentkezés a zeneiskolába - szeptember 1.

A SZINVAVÖLGYI MŰVÉSZETI ISKOLA bemutatkozó alkalmára várjuk az ötödikeseket, a néptánc fakultáció iránt érdeklődőket, a zeneiskolásokat és a szülőket 2022. szeptember 1-jén, 11:50-kor a táncterembe. A már hagyományosan megrendezett alkalmon bemutatkoznak az órarendbe beépített néptánc tanításával foglalkozó tanárok, és rövid zenés előadás keretében megismerhetjük  a Szinvavölgyi iskola zeneiskolai tagozatának kínálatát, valamint oktatóit. Tájékoztatót kapunk a jelnetkezési lapok kitöltéséről és a művészeti oktatáshoz kapcsolódó térítési díjakról, valamint

a lehetséges kedvezményekről is. 

Szinvavölgyi néptánc: Az 5-6. évfolyam számára az órarendbe beépítve folyik - osztályonként - a néptánc tanítása, 7. évfolyamtól kezdve folytatni pedig a 'néptánc fakultációra' történő jelentkezéssel lehet.
A Szinvavölgyi Zeneiskola keretében, a JEZSU-ban tanulható hangszerek (amelyekhez szintén helyben biztosítjuk a kapcsolódó szolfézs ill. népzene órákat):
- zongora
- klasszikus gitár
- hegedű
- blockflőte
- népi hegedű
- citera
- népi furulya
- népi brácsa
- nagybőgő

A Szinvavölgyi Művészeti Iskola tanárai a JEZSU-ban tartják az órákat, így a diákoknak nem szükséges a városban utazgatni. Akit érdekel a zenetanulás, néptánc, vagy valamelyik népi hangszer, mindenképpen jöjjön el!

Last modified on Wednesday, 24 August 2022 20:29