Kéthetes nyári nyelvtanulás külföldön – tájékoztató

A Külföldi Nyelvtanulási Program a célországokban való nyelvtanulásra teljeskörű támogatást nyújt, tehát fedezi a külföldi nyelvtanfolyam díját, a kiutazás költségeit, a külföldi szállást és ellátást, a célországon belüli, a nyelvtanfolyamon való részvételhez szükséges utazási költségeket. A tanulók a támogatást még a tervezett kiutazás előtt megkapják, így önerő, előfinanszírozás nem szükséges. A program...

egyedülálló, nagyszerű lehetőség a nyelvtanulásra, de új és sok kihívást rejt, ezért kérjük az együttműködésüket, a határidők betartását. Még időben vagyunk, azt is kérjük, hogy a nyári programjaikat, amennyiben módjuk van rá, ehhez a programhoz igazítsák.

Megnyílt a Tempus Iroda Külföldi Nyelvtanulási Program honlapja, amelyet a knyp.hu  címen tudnak elérni. Javasoljuk, hogy alaposan olvassák át az információkat, ez a legbővebb tájékoztatás, amely jelenleg elérhető.

Változás a korábban elmondottakhoz képest, hogy az egyéni pályázat beadásához nem kell fogadónyilatkozat, az egyéni kiutazást tervező tanulóknak nem kell előzetesen felvenni a kapcsolatot a nyelviskolákkal, pályázatukat a februárban megnyíló pályázati felületen tudják beadni, ahol a választott nyelvtanfolyamokat is meg tudják jelölni.

A nyelvtanulási program alanyi jogon jár, de pályázni kell rá, a pályázati felület 2020. február elején nyílik meg. A pályázati forma azt is jelenti, hogy kötelező a nyelviskola összes tanítási óráján és szervezett programján a részvétel, és kötelező a programot követően a beszámoló elkészítése, benyújtása.

A szervezés során nagyon sok szempontot kellett párhuzamosan figyelembe venni. Iskolánk erőforrásainak maximális kihasználásával 6 csoportos kurzust indít, ami átlagon felüli. Öt kurzus angol nyelvterületen és egyet német nyelvterületen. Francia nyelvterületen sajnos nem tudtunk kurzust indítani, mivel egy adott időpontra nem volt meg a minimális létszám, a nyolc fő. Összesen 13 pedagógus vesz részt kísérőként a programban.

Angol első turnus június 15-30. Globe Exeter - Anglia, Exeter
https://youtu.be/P0CUusR0NUY2.angol csoport
http://www.globeenglish.co.uk

Angol második turnus június 15-30. Kings Education Bournemouth, - Anglia, Bournemouth
https://www.kingseducation.com/uk-uni/kings-bournemouth

Angol harmadik turnus június 27-július 11. Kaplan Edinburgh Nyelviskola
https://www.kaplaninternational.com/united-kingdom/edinburgh/english-school-edinburgh

Angol negyedik turnus június 28-július 11. ELC Brighton - Anglia, Brighton
https://www.elc-schools.com/about/elc-brighton

Angol ötödik turnus augusztus 1-15. Best in Bath - Anglia, Bath
http://www.bestinbath.co.uk

Német nyelvterületre egy turnust szervezünk.

Német turnus július 12-25. F + U Heidelberg. - Németország, Heidelberg
http://www.fuu-heidelberg-languages.eu

Üdvözlettel:

Dr. Demjén Péterné Rivasz-Tóth Kinga
igazgatóhelyettes
PS: Az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen el tudnak érni kérdés esetén. A honlapon jelentkezünk majd további információval.

Last modified on Thursday, 19 December 2019 17:19