Külföldi nyelvtanulás - hibajavítás, nyilatkozat stb.

Kedves Szülők! Köszönöm az eddigi együttműködést, kérem, figyelmesen olvassák el a levelemet. Először is, szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy a koronavírus miatt fennálló jelenlegi helyzet nem befolyásolja azt, hogy a külföldi nyelvtanulási pályázat szükséges lépesein közösen dolgozzunk tovább. Vagyis, továbbra is pályázunk! Nagyon...

bízunk abban, hogy a feltételek javulni fognak. A tanfolyamok csak nyáron kezdődnek, addig még sok idő áll rendelkezésre. Annyit teszünk, hogy egyelőre az előzetes foglalással várunk, de folyamatosan egyeztetünk az utazási irodával és még időben vagyunk.

A következő napokban további levéllel, feladattal fogom megkeresni Önöket, kérem továbbra is a precíz és pontos együttműködésüket.
Tudomásom szerint sikerült a felmerülő hibákat javítani, de akinél még további hibalehetőség áll fenn, kérem, hogy a következő felületen javítsa a hibát:
https://www.knyp.hu/hu/hirek/adategyezteteskor-nem-jol-toltottem-ki-a-tanulo-adatait-javithatok 

Ha valaki bizonytalan a következő címen talál további információkat: https://www.knyp.hu/hu/hirek .

Arra kérem Önöket, hogy az ITT csatolt dokumentumot figyelmesen töltsék ki, aláírva, scannelve/lefényképezve küldjék vissza a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email címre, határidő: 2020.03.13. Erre azért van szükség, mert éna felületen nem látom, hogy ki regisztrált, viszont most már megnyílt a felület és a csoportok hozzárendelését megkezdhetem. Plusz szükségünk lesz a pontos bankszámlaszámra a későbbiekben az utalás során. Ez a dokumentum nem helyettesíti a hivatalos elektronikus formában kiküldött Nyilatkozatot, ami a következő levelem tárgya lesz.

Köszönöm előre is az együttműködést!
Üdvözlettel
Rivasz-Tóth Kinga
ig helyettes, programkoordinátor

Last modified on Tuesday, 10 March 2020 13:25