• Programok
  • TANÓRÁN KÍVÜLI PROGRAMOK
  • SPORT

Az 5-6. évfolyamos lányok és fiúk délutáni edzéseinek időpontjai és színhelyei:

Last modified on Wednesday, 23 September 2020 08:46
Friday, 04 September 2020 14:21

Iskolai sportolási lehetőségek

A foglalkozások beszámíthatók a mindennapos testnevelés igazolásához is: (A jelenlegi állapot szerint az órarendi kötelező úszás órák a tanév 2. félévében kezdődnek el. A gyógyúszó foglalkozások szárazföldi edzéssel a Szent György csarnok konditermében, szeptember 21-től a medencében kerülnek  zajlanak)!
- Kosárlabda 5-12 évfolyam. Fiúknak-lányoknak (érdeklődni email-ben, vagy személyes fogadóórán: Molnár Attila)
- Szertorna és csoportos akrobatika 5-12 évfolyam. Lányoknak (érdeklődni...

Last modified on Thursday, 24 September 2020 08:12
Wednesday, 04 September 2019 15:04

sporteredmenyek@jezsu.hu

Kedves Sportoló Diákjaink és Büszke Szüleik! Kérjük a sporteredményeket küldjék el az osztályfőnököknek és a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre a Testnevelés Munkacsoport számára, hogy az  osztályokban, illetve az iskola közösségében megünnepelhessük. Kérjük, lehetőleg jó minőségű fotóval együtt küldjék, melyen jól látszik sportoló diákunk. Az diákolimpiai eredményeket és országos szakszövetség szervezésében a magyar bajnoki 1-3. helyezéseket publikáljuk az iskola honlapján, a többi eredményt az osztályközösségek szintjén tesszük közzé. Mindannyian büszkék vagyunk sikeres sportolóinkra!

Last modified on Tuesday, 24 August 2021 17:50
Tuesday, 19 June 2018 10:41

Hogy kerül a vitorlás az udvarra?

2017 őszén Megyeri Ilona és Lovasi József felajánlották vitorlás kishajójukat ingyenes használatra a jezsuita gimnázium részére. Csupán haza kellett szállítani. Svédországból. Elfogadhatjuk-e? Lesz-e használója? Fenn tudjuk-e tartani felelősséggel? Másfél év után végül belevágtunk.

Last modified on Wednesday, 23 September 2020 08:53

Ahogy ősszel és tavasszal egy-egy napos kerékpár túrákat szervezünk, úgy szervezhetünk egy-egy napos vitorlázást a Tisza-tavon, ahol a diákok megismerkedhetnek a szelekkel, a ráhangolódással, az együttműködéssel. Nyaranta pedig vitorlás táborokat szervezhetünk majd, akár más táborainkkal együttműködve. Keressük azokat a szülőket és öregdiákokat, akik segíteni szeretnék az új szakosztály elindítását. 1. akik rendelkeznek...

Last modified on Wednesday, 23 September 2020 08:54