• Felvételizőknek
  • Felvételi tájékoztató

Kedves Felvételiző Diákok! Kedves Szülők! Lezajlottak a nyolc évfolyamos képzésre jelentkezők felvételi vizsgái. Az eredmények és a jelentkezések alapján kialakult ideiglenes sorrend IDE KATTINTVA MEGTEKINHETŐ.
A felvételi eljárás során iskolánkban maximálisan 100 pont érhető el. Az elért pontokat a központi írásbeli pontjainak 50 %-a (max. 50 pont), a hozott tanulmányi eredmények pontjai – 5 tantárgy 3. év végi és 4. félévi eredményei (max. 25 pont) és a szóbeli felvételin szerezhető matematika, magyar és elbeszélgetés átszámított összpontszámai (max. 25 pont) adják egy tizedesjegyig számolva. A sport tagozatra  ...

Last modified on Friday, 19 March 2021 10:37

Kedves Felvételiző Diákok! Kedves Szülők! Lezajlottak a négy évfolyamos képzésre jelentkezők felvételi vizsgái. Az eredmények és a jelentkezések alapján kialakult ideiglenes sorrend IDE KATTINTVA MEGTEKINHETŐ.
A felvételi eljárás során iskolánkban maximálisan 100 pont...

Last modified on Tuesday, 16 March 2021 09:17

Kedves Felvételiző Diákok és Szüleik! A központi írásbelin elért pontszámokat az oktatási azonosító segítségével tekinthetik meg.
NYOLCADIKOSOK pontszámai
NEGYEDIKESEK pontszámai
A kijavított dolgozatok február 1-jén 8-16 óra között megtekinthetők. 

Last modified on Friday, 29 January 2021 15:22

Kedves Felvételiző Diákok és Szüleik! A kijavított központi írásbeli dolgozatokat és az elért pontszámokat február 1-jén 8-16 óra között tekinhetik meg a gimnáziumban. A hivatalos javítókulcstól való eltérés esetén az értékelésre írásban észrevétel tehető, amelyet a megtekintést követő első munkanap végéig - 16 óráig - adhatnak le írásban az itt letölthető NYOMTATVÁNYON. Kérjük, a járványügyi szabályok betartásával, maszkban érkezzenek meg az iskolába. Belépés a főportán hőmérséklet ellenőrzés után.

Last modified on Friday, 29 January 2021 11:11

A központi írásbeli vizsga időpontja: 2021. január 23. (szombat) 10 óra  Kérjük, hogy a vizsga napján a diákok 9.40-re érkezzenek meg. Az írásbeli vizsgát az iskolákra vonatkozó veszélyhelyzeti szabályok betartásával szervezzük.
Minden felvételiző részére postán elküldtük a Vizsgabehívót a központi írásbeli vizsgára és a szülőknek szóló tájékoztató levelünket, amely IDE KATTINTVA olvasható. Minden diák hozzon magával...

Last modified on Friday, 15 January 2021 09:14

Kedves Felvételizők! Letölthető a JELENTKEZÉSI LAP A KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGÁRA, amelyet a KÖZPONTI írásbeli vizsgához kell kitölteni. Aki a Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumban szeretné megírni a központi írásbeli vizsgát, kérjük, 2020. december 4-ig juttassa el iskolánkba a kitöltött jelentkezési lapot. A tanulóknak e jelentkezési lap benyújtásával kell jelentkezni a központi írásbeli vizsgára. Ez a jelentkezési lap csak a központi írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze...

Last modified on Tuesday, 08 December 2020 12:28