• Felvételizőknek
  • Jelentkezési lapok
  • Jelentkezés a központi írásbeli vizsgára - december 2-ig!

Jelentkezés a központi írásbeli vizsgára - december 2-ig! Featured

Kedves Felvételizők! Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a központi írásbeli felvételi vizsgára vonatkozó jelentkezési lapot. Aki a Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumban szeretné megírni a központi írásbeli vizsgát, kérjük, 2022. december 2-ig juttassa el iskolánkba a kitöltött jelentkezési lapot. A Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára benyújtható ügyfélkapun keresztül vagy postai/személyes kézbesítéssel: 1. Ügyfélkapun keresztül: a Közfelvir - Elektronikus jelentkezési felület elektronikus űrlap használatával:

a kitöltött elektronikus űrlapot véglegesítés után ügyfélkapun keresztül kell beküldeni. Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, a jelentkezési lap továbbítása is közvetlenül, elektronikusan történik a vizsgaszervező intézmény részére. Az ügyfélkapun beküldendő elektronikus űrlap kitöltése előtt kérjük, hogy tekintsék meg a program használatához készített videó útmutatót,vagy olvassák el a kitöltési útmutatót.

2. Postai úton, vagy személyesen: a papíralapon kitöltött és aláírt dokumentumot postai úton meg kell küldeni, vagy személyesen be kell nyújtani abba a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolába, amelyikben a diák a felvételit meg kívánja írni. A jelentkezési lapot IDE kattintva lehet pdf formátumban letölteni.

Ez a jelentkezési lapCSAK a központi írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze a felvételi eljárás későbbi szakaszában használatos jelentkezési lappal, amelyet a középfokú iskolákba való jelentkezéskor kell majd használni. A beiskolázás rendjéről IDE KATTINTVA, az Oktatási Hivatal honlapján található részletes tájékoztatás.

Last modified on Thursday, 24 November 2022 10:18