• Felvételizőknek
  • Tehetséggondozó foglalkozások

A negyedikesek felvételi előkészítő csopoprtbeosztása IDE KATTINTVA megtekinthető. Kérjük, hogy a kisdiákok október 11-én, kedden 15.50-től a Magis udvaron gyülekezzenek, és keressék meg a csoportjukat. A szülőket arra kérjük, hogy ne jöjjenek be a gimnázium területére, csak a portáig kísérjék gyermekeiket. Részletes tájékoztatást mindenkinek küldtünk, a szülő email címére.

Last modified on Thursday, 06 October 2022 09:31

Indul a jelentkezés!  Előkészítő tanfolyam az általános iskolák 8. évfolyamos tanulói számára Ambrus Judit (matematika) és Varga Péter (magyar nyelv és irodalom) szakos tanárok vezetésével. Beiratkozás az iskolai nyílt napokon, az első alkalommal és folyamatosan is lehetséges, IDE KATTINTVA, AZ ŰRLAP kitöltésével. Az első három foglalkozás időpontja: október 8., október 22. és november 05. délelőtt 9:00-12:00.  A további időpontok...

Last modified on Thursday, 29 September 2022 09:18

Októbertől márciusig lesznek a JEZSU-ban gimnáziumi felvételire előkészítő foglalkozások magyar és matematika tantárgyakból. A szeretettel várjuk azokat 4. és 8. évfolyamos diákokat, akik 4 vagy 8 osztályos gimnáziumba szeretnének felvételizni.  Annyit már lehet tudni, hogy a kicsik tíz alkalommal, kedd délután, a nagyok ugyancsak tízszer, szombat délelőtt fognak találkozni. A jelentkezés kezdetéről, módjáról és a foglalkozások beosztásáról később jelentetünk meg részletes információt. Kérjük, figyeljék honlapunkat! Addig is, jó tanulást kívánunk!