• Lelkiség
  • Parázs csoport

Mama, mi az a fekete a Mikulás arcán? Ez szerintem nem az igazi, csak beöltözött... Ebből is látszik, hogy a Z-generációs kicsik már igazából nagyok... A 4 és fél éves Betti ezzel együtt nagyon élvezte a Mikulás ünnepséget, amit a kollégák gyermekei számára szervezett az Iskolalelkészség és a Parázs december 10-én délután 5-kor, hogy az ovisok is el tudjanak jönni. 
A gyerekek...

Last modified on Friday, 14 December 2018 14:38
Wednesday, 19 April 2017 12:48

Iskolamisszióban Fülöpön, a Parázzsal

A mai napon átélt élmények kapcsán úgy érzem magam, mint egy gyerek! Mint egy gyerek, aki nem bír addig várni, hogy kész legyenek a fényképek és a fotókkal együtt jelenhessen meg a cikk! Még nincsenek a birtokomban fotók, de az átélt élmények kikívánkoznak belőlem, meg akarom osztani azokat! Íme: Lélekig hatoló lelki nap... A miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium 30 tanulója és 5 felnőtt pedagógusa, illetve lelki vezetője tisztelte meg jelenlétével intézményünket.

Last modified on Wednesday, 19 April 2017 12:56
Tuesday, 04 April 2017 12:17

Parázsos iskolamisszió lesz Fülöpön

A Debrecentől negyven kilométerre található Fülöp falu iskolájába alig 130 diák jár. Az iskola csak ősszel lett katolikus és a diákok nagy többsége meg nem sokat tud a hitről. Ezért egy csapat Parázs taggal elmegyünk hozzájuk csütörtökön (április 6-án), hogy megmutassuk a szentmise szépségét. Sokat fogunk játszani velük, megtanítjuk a Miatyánk mutogatással, és egy hangulatos zárószentmisében közösen örülünk majd az Istenne.
Kérjük, hogy imádkozzatok értünk, hogy átadhassunk valamit abból az örömből és szeretetből, amit Jézus Krisztustól kaptunk.

Last modified on Tuesday, 04 April 2017 14:11