• Iskolánkról
  • Információk
  • Járványügyi eljárásrend

Járványügyi eljárásrend (5)

Tisztelt Szülők és Diákjaink! A járványügyi előírások - maszkviselés, távolság tartás, testhőmérséklet mérés, fertőtlenítés - maximális betartása mellett is azt tapasztaljuk, hogy a felső légúti betegségek és a COVID fertőzések száma növekszik az iskolában. Sajnos egyre több diákunk betegszik meg, és számosan vannak, akiknek védettség hiányában járványügyi megfigyelés alá (karanténba) kell vonulniuk.  Az iskola gondoskodik az előrehaladáshoz szükséges...

Az AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI ELJÁRÁSREND legfontosabb új pontjai (12,13. pont) az intézménybe való belépést és a rorátékat érintik: December 1-től  szülők és  látogatók csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be az intézmény területére!  "A 29/2021 (IX. 19.) Emmi-határozat szerint a .... 

2021. november 29-es változás! Kérjük a JEZSU egész közösségét, figyelmesen tanulmányozzuk az érvényes szabályokat. Az intézményben hatályos, aktuális  JÁRVÁNYÜGYI ELJÁRÁSREND. Legfontosabb szigorítások: A látogatók számára kötelező a védettségi igazolvány és a maszk. Természetesen mindenki más is viseljen maszkot, és SZABÁLYOSAN viselje. 

1. A jezsuita gimnáziumban a járvány idején is fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek megkapják, mindazt, amire koruknak megfelelően szükségük van. Nem akarjuk feladni álmainkat, vágyainkat és céljainkat! Isten nem akarja, hogy lemondjunk a hitet, a reményt és szeretet elmélyítő értékekről, ahogy arról sem, hogy tehetségük szerint műveljük és képezzük a fiatalokat. Hisszük, hogy Isten dicsősége az élő és boldog ember.
2. A szeretet parancsolata, amit Jézus fogalmazott meg számunkra, napjainkban azt jelenti, hogy ...

Beteg a gyerek? Telefonos diagnózis? Teszt, karanén? Mikor mehet ismét iskolába? Hogyan kap igazolást? Gyermekeknél, teszt nélkül a koronavírus fertőzés valójában megkülönböztethetetlen más, az őszi-téli náthás-hurutos időszakban gyermekek között gyakori, banális vírusos betegségtől, egyszerű megfázástól, influenzától, gyomorrontástól. IDE KATTINTVA olvasható, hogyan járjunk el és mire számíthatunk, ha gyermekünk beteg lesz.