• Iskolánkról
  • Információk
  • Járványügyi eljárásrend

Járványügyi eljárásrend (4)

Tuesday, 22 February 2022 10:08

COVID-19 tesztelési protokoll az iskolában

Written by

Tisztelt JEZSU közösség! Az iskola AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI ELJÁRÁSREND-je tartalmazza az iskolában alkalmazott tesztelési protokoll leírását. (37-41. pont). Kérjük, legyenek szívesek, tanulmányozzák át!

Kérjük a JEZSU egész közösségét, figyelmesen tanulmányozzuk az érvényes szabályokat. Az intézményben hatályos, aktuális  JÁRVÁNYÜGYI ELJÁRÁSREND. Legfontosabb szigorítások: A látogatók számára kötelező a védettségi igazolvány és a maszk. Természetesen mindenki más is viseljen maszkot, és SZABÁLYOSAN viselje. 

1. A jezsuita gimnáziumban a járvány idején is fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek megkapják, mindazt, amire koruknak megfelelően szükségük van. Nem akarjuk feladni álmainkat, vágyainkat és céljainkat! Isten nem akarja, hogy lemondjunk a hitet, a reményt és szeretet elmélyítő értékekről, ahogy arról sem, hogy tehetségük szerint műveljük és képezzük a fiatalokat. Hisszük, hogy Isten dicsősége az élő és boldog ember.
2. A szeretet parancsolata, amit Jézus fogalmazott meg számunkra, napjainkban azt jelenti, hogy ...

Beteg a gyerek? Telefonos diagnózis? Teszt, karanén? Mikor mehet ismét iskolába? Hogyan kap igazolást? Gyermekeknél, teszt nélkül a koronavírus fertőzés valójában megkülönböztethetetlen más, az őszi-téli náthás-hurutos időszakban gyermekek között gyakori, banális vírusos betegségtől, egyszerű megfázástól, influenzától, gyomorrontástól. IDE KATTINTVA olvasható, hogyan járjunk el és mire számíthatunk, ha gyermekünk beteg lesz.