• Iskolánkról
  • Információk
  • Járványügyi eljárásrend
  • Járványügyi eljárásrend változások november 24-től - belépés, iskolai roráte, védettségi igazolvány

Járványügyi eljárásrend változások november 24-től - belépés, iskolai roráte, védettségi igazolvány Featured

Rate this item
(0 votes)

Az AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI ELJÁRÁSREND legfontosabb új pontjai (12,13. pont) az intézménybe való belépést és a rorátékat érintik: 1. Kérjük a szülőket, hogy a portán várják meg gyermekeiket. Az autóval érkezők továbbra is igénybe vehetik a fiúkollégium körül kialakított körforgalmat, de az épületekbe nem léphetnek be. Ez vonatkozik a kollégiumba érkező vagy távozó diákjainkat kísérő szülőkre is. Ügyintézés céljából kizárólag a portán keresztül - maszkot viselve - léphetnek be az iskolába. A porta értesíteni fogja az érintett ügyintézőt.

2. A rorátékon ...

történő szülői részvételre a következő szabályok vonatkoznak: az 5. és 6. évfolyamos diákjaink a legveszélyeztetettebbek, hiszen életkoruk miatt még kevesen vannak beoltva közülük. Hozzátartozóikat kérjük, hogy a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében ezeken az alkalmakon ne vegyenek részt, ezzel is elősegítve a zsúfoltság elkerülését. A 7. és 8. évfolyamos diákok szüleit is a fentiek megfontolására kérjük, valamint arra, hogy amennyiben a rorátén részt szeretnének venni, védettségi igazolványukat szíveskedjenek felmutatni. A 9-12. évfolyamosok szülei is csak védettségi igazolvánnyal jöhetnek a rorátéra. A roráté misék beosztása:

  • kedd: 12. évf., 11. évf., 6. évf.
  • csütörtök: 9. évf., 8A és 8S, 5. évf.
  • péntek: 10. évf., 8B, 7. évf.

Egészségünk védelme érdekében kérjük a szülőket, hogy az iskolai maszkviselés szabályainak betartatásában legyenek együttműködő partnereink, segítsenek gyermekeiknek megérteni, hogy ez az intézkedés egymás egészségének a megóvását, valamint az iskolai élet zavartalan folytatását szolgálja. A szabályos maszkviselés fontosságát kérjük, hangsúlyozzák gyermekeik számára, és figyeljék az iskola AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI ELJÁRÁSREND-jében bevezetésre kerülő változtatásokat.

Read 893 times Last modified on Wednesday, 24 November 2021 15:00