Szelenge Judit

Szelenge Judit

Friday, 28 January 2022 14:09

Január 31. - tanítás nélküli munkanap

Kedves JEZSU Közösség! Január 31-én hétfőn nevelési értekezlet lesz, diákjaink számára nem lesz tanítás. Találkozunk kedden!

Tisztelt Szülők! 2022. február 2-án szerdán az iskolában lehetőség van minden iskolai korosztály számára az első illetve a harmadik (emlékeztető) oltás felvételére. Amennyiben élni kívánnak a lehetőséggel, kérjük, IDE KATTINTVA töltsék ki az Igényfelmérő nyilatkozatot. A kérdőív kitöltésének határideje 2022.01.30 este 20.00 óra. A Szülői hozzájáruló nyilatkozat első oltáshoz ITT letölthető. A Szülői hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz ITT letölthető. A Regisztrációs lap ITT letölthető. A beleegyező nyilatkozatot az oltás napján kitöltve, aláírva kérjük! Az iskola egészségügyi szolgálata... 

Kedves Szülők! Kedves Felvételiző Diákok! A négyévfolyamos képzésre jelentkezők számára a szóbeli felvételit iskolánkban 2021. február 25-én és 26-án (péntek-szombat) szervezzük. A jelentkezési határidőt követően - az összesítés alapján - szerdáig, minden jelentkezőt értesítünk a pontos időpontról. A szóbeli felvételi folyamat részletei IDE KATTINTVA olvashatók.

Kedves Szülők! Kedves Felvételiző Diákok! A nyolcévfolyamos képzésre jelentkezők számára a szóbeli felvételit iskolánkban 2021. március 4-én és 5-én (péntek-szombat) szervezzük. A jelentkezési határidőt követően - az összesítés alapján - szerdáig, minden jelentkezőt értesítünk a pontos időpontról. A szóbeli felvételi folyamat részletei IDE KATTINTVA olvashatók.

Kedves Felvételiző Diákok és Szüleik! A kijavított központi írásbeli dolgozatokat és az elért pontszámokat január 28-án 8-16 óra között tekinhetik meg a gimnáziumban. A hivatalos javítókulcstól való eltérés esetén az értékelésre írásban észrevétel tehető, amelyet a megtekintést követő első munkanap végéig - január 31-én 16 óráig - adhatnak le írásban az itt letölthető nyomtatványon: (Pdf) (Word). Kérjük, a járványügyi szabályok betartásával, maszkban érkezzenek meg az iskolába. Belépés a főportán hőmérséklet ellenőrzés után.

Thursday, 20 January 2022 12:59

Testnevelő kolléga jelentkezését várjuk!

Tesi egyetemen tanulsz vagy pár éve végeztél? Egyetem mellett már elkezdenéd a tanári karriered? Végzős, vagy utóbbi években végzett testnevelő hölgy kollégát várunk a JEZSU-ba! Ambiciózus, életvidám, motivált, lelkes, előny a fitnesz és annak vállfajaiban való jártasság- képesítés, kosárlabda, vagy atlétika edzői szakirány. A részletes pályázati kiírás IDE KATTINTVA olvasható.

A miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda melletti területen hazai állami támogatásból készült el a Közös-Tér belső egyházi jogi személy égisze alatt üzemelő Szent György Szabadidő- és Sportcsarnok. A csarnok 2019 őszétől ad helyet a gimnázium mindennapos testnevelés óráinak, emellett különböző versenysportok művelői és a lakosság rendelkezésére is áll edzések, sportversenyek megrendezése, illetve a szabadidő hasznos eltöltése céljára. A modern létesítményben a küzdőtéren keresztben két szabványméretű kosárlabdapálya, illetve a játéktér közepén egy centerpálya került kialakításra, ami lehetőséget ad kosárlabda, kézilabda, röplabda és futsal mérkőzések lefolytatására is. A küzdőtér közösségi térként is működik. Az épületben egy felszerelt edzőterem is szolgálja a sportolókat. Az épületet az iskola területéről lehet megközelíteni. A közterület felőli bejárat jelenleg földúton elérhető, illetve a jövőben az önkormányzat által később kiépítendő úton lesz majd közterületről is megközelíthető.

A tervezéshez és kivitelezéshez szükséges, összesen bruttó 1,4 milliárd Ft-os egyházi célú támogatást az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Miniszterelnökség biztosította az EGYH-KCP-16-P-0077, EGYH-KCP-17-P-0112, EGYH-KCP-17-P-0112 és az EGYH-KCP-18-P-0012 sz. projektek keretében.

keszult magyarorszag korm tamogatasaval 2016 1

 

A központi írásbeli vizsga időpontja: 2022. január 22. (szombat) 10.00 óra. A vizsga menetének részleteit IDE KATTINTVA tekinthetik meg. Kérjük, hogy a vizsga napján a diákok legkésőbb 9.40-re érkezzenek meg. A járvány helyzet miatt...

Tisztelt Szülők és Diákjaink! A járványügyi előírások - maszkviselés, távolság tartás, testhőmérséklet mérés, fertőtlenítés - maximális betartása mellett is azt tapasztaljuk, hogy a felső légúti betegségek és a COVID fertőzések száma növekszik az iskolában. Sajnos egyre több diákunk betegszik meg, és számosan vannak, akiknek védettség hiányában járványügyi megfigyelés alá (karanténba) kell vonulniuk.  Az iskola gondoskodik az előrehaladáshoz szükséges...

A NÉGYÉVFOLYAMOS KÉPZÉSre való jelentkezés határideje: 2022. február 18!
1. Központi jelentkezési lap: A négyévfolyamos képzéshez a középfokú felvételi eljárásban a felvételi lapok (tanulói adatlap és jelentkezési lapok) kitöltését a jelentkező általános iskolája végzi. Kérjük, hogy a központi jelentkezési lapon a 7. osztályos év végi, és a 8. osztályos félévi bizonyítvány eredményeit tüntessék fel!
2. Gimnáziumunk saját jelentkezési lapja TT letölthető.
3. Lelkipásztori jellemzés, letöltése ITT


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jezsu/public_html/gimnazium/templates/wt_edu_pro/html/com_k2/templates/default/user.php on line 260
Page 1 of 131