KÜLDETÉS

"Maradjunk kapcsolatban!"

Évről-évre növekszik azoknak a száma, akik a JEZSU-ban érettségiztek. 2002 óta közel 1000 jezsus diák került ki a "nagybetűs Életbe." Létszámuk 2019-re el fogja érni az 1200-at.
A 2018/2019-es tanévben fontos évfordulót ünneplünk, 25 éves lesz a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium. Ez alkalmat ad arra is, hogy összekössük a szálakat.


Hogy mi is az a Fényi Alumni?

Olyan jezsuita diákok szervezete, akiknek életében a Jezsuita Gimnázium és Kollégium – forrás; mindennapjaik mozgatórugója ma is az itt kapott hit, értékek és szellemiség .
Célunk, hogy e létrejövő közösség által erősítsük egymást. Legyünk sziget, ahová eljöhetnek a kikötni vágyók, szeretteikkel együtt, megpihenni, feltöltődni.
Hisszük és valljuk, hogy felgyorsult világunkban is csak akkor lehetünk képesek másokért élő, növekedésre nyitott, vallásos, az élet minden területén igényes, emberszertő és az evangéliumban gyökerező igazságosságot szolgáló emberekként élni, ha időnként megállunk, és letesszük Isten elé az életünket.
Ebbe a közösségbe hívunk meg mindenkit, hogy a közös gyökerekkel rendelkező, ám az élet útjain szerteágazó hivatásukat élő öregdiákok találkozzanak.

Last modified on Tuesday, 30 May 2017 09:53