• Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • JDSE
  • JDSE díjak befizetése, számlázás

JDSE díjak befizetése, számlázás

Kedves Szülők! A szeptemberi és októberi JDSE tagdíj számlákat e-mailben küldtük el Önöknek, kérjük, szíveskedjenek átutalni a számlán szereplő összeget.
Kérjük Önöket, hogy 1.Egyszerre csak egy havi tagdíjat, vagyis az aktuális számlán szereplő összeget utalják, ugyanis ...

több havi tagdíj utalása esetén a számlázó program nem tudja kezelni a túlfizetéseket!

2. Csak akkor utaljanak JDSE tagdíjat, miután megkapták a számlát, előre ne utaljanak!

3. Még mindig várjuk számos, a JEZSU-ban sportoló diák emelt díjról szóló Nyilatkozatát, akik az alaptagságon felül magasabb óraszámban vesznek részt sport foglalkozásokon, edzéseken. Aki ennek ellenére az elmúlt 2 hónapban csak alaptagdíjról (1500 Ft) kapott számlát, annak még nincs leadva a Nyilatkozata, és ezért nem tudtuk kiszámlázni az emelt összegű díjat. Az emelt díjas Nyilatkozat letöltése ITT. Kérjük, minél előbb juttassák el kitöltve a Gazdasági irodába.

4. Kérjük, amennyiben Ön még semmilyen számlát nem kapott, ellenőrizze a levélszemét vagy spam mappákat is, és ha ott sem találja a számlát, legyen szíves egyeztesse az e-mail címét Stampel Adrienn munkatárssal, mert valószínűleg rossz email cím szerepel a nyilvántartásunkban. (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

A JDSE emelt díjakról és a befizetésekről részletes információt ITT találnak, kérjük, tanulmányozzák át!

Last modified on Friday, 11 November 2022 14:30