• Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • Kollégium
  • Ventillálnál? - Segítő beszélgetésre jöhetsz

Ventillálnál? - Segítő beszélgetésre jöhetsz

"Kellene valaki, aki átsegít egy bizonyos akadályon, ott van mellettetek, érti, hogy min mentek keresztül. Olyan személy, aki látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem." Segítő beszélgetésekre hív öregdiákunk, Forrai Kata, mentálhigiénés segítő. Néhány éve  még saját bőrén tapasztalta kb ugyanazt, amin te most átmész, mára viszont szaktudása is szert tett, hogy segíteni tudjon. Fordulj hozzá bizalommal, szívesen lát:  Sziasztok! Forrai Kata vagyok, szociálpedagógia szakos hallgató a Pázmányon. 2022. december 20-ig a JEZSU-ban végzem a szakmai gyakorlatomat mentálhigiénés segítőként. Lehet hozzám jönni

személyes beszélgetésekre. Nagy szeretettel hívom fel a figyelmeteket erre a lehetőségre.

Biztosan sokatokkal előfordult már olyan, hogy úgy éreztétek, már nem boldogultok egyedül. Kellene valaki, aki átsegít egy bizonyos akadályon, ott van mellettetek, érti, hogy min mentek keresztül. Olyan személy, aki látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem.

Legyen szó pályaválasztási kérdésekről, honvágyról, beilleszkedési nehézségekről, önmagunk megismerésének kérdéseiről. Ki vagyok én? Mikor vagyok igazán önmagam? Hol van a helyem a közösségeimben? Baj, ha egyáltalán nem hiányzik az otthonlét? Ki leszek én, amikor felnövök?
Ezekre a kérdésekre sosincs egyszerű válasz, de talán segítség beszélni róla. Szeretettel várlak titeket egy-egy beszélgetésre, aminek során segítek a felmerülő nehézségekre választ keresni, és átlendülni egy-egy helyzeten.

Vasárnap délutántól, kedd estig vagyok a jezsuban elérhető, emailen bátran keressetek meg: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., valamint a kollégiumokban kiírva a telefonszámomat is megtaláljátok!

Remélem találkozunk a félévben!
Hajrá mindenhez!
Kata

Last modified on Friday, 14 October 2022 14:46