Loyola Étterem

  • Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • Loyola étterem

Kedves Diákok, Szülők és Kollégák! Az április 14-i bejelentés értelmében a tantermen kívüli digitális munkarend folytatódik. Ezért az április 19-i héttől töröltük az étlapokat és minden rendelést, és a tantermen kívüli munkarendben érvényes, új étlapokat tettünk ki. Kérjük, akik a tantermen kívüli, digitális munarend ideje alatt igénybe kívánják venni az étkezést, RENDELJENEK ÚJRA a menza online felületén.

Last modified on Thursday, 15 April 2021 09:17

Tisztelt Szülők és Kedves Diákok! Kérjük, fizessék be az elmaradt térítési díjakat. A befizetést a https://gimnazium-jezsu.qb.hu oldalon lehet kezdeményezni. Belépés a regisztrált email címmel és jelszóval. A Pénzügyi adatok - Átutalásos számlák menüben található a még kiegyenlítésre váró számla. Innen közvetlenül is indítható fizetés bankkártyával. Ezen kívül fizethetnek átutalással, a gimnázium bankszámlájára. Együttműködésüket köszönjük. 

Last modified on Thursday, 18 March 2021 15:13

Tisztelt Szülők és Kedves Diákok! A járványhelyzet miatt az ebédet CSAK ELVITELRE biztosítjuk, viszont lehetőség van több adagot is megrendelni, akár az egész család számára is. A tanulói megrendeléseket a szokott módon kell leadni. A nem tanulói, külsős megrendelés lépései:
1. E-mailben jelezze igényét és...

Last modified on Monday, 08 March 2021 14:41

Kedves Szülők, Diákok, Kollégák! A menza program használatához (regisztráció, étkezés megrendelése, étkezés lemondása) IDE KATTINTVA olvashatják el a segédletet. Az étkezés megrendelését és lemondását kizárólag online lehet elvégezni. 

Kedves Szülők és Diákjaink! A 4 jegyű menzakód a múlté, de semmi gond! Az OM azonosítóval lehet majd ebédelni, ha véletlenül otthon maradt az ebédkártya vagy a chip-es óra. 2021. február 1-től változik a menza jogosultság igazolása. Az eddigi 4 számjegyű ...

Last modified on Thursday, 28 January 2021 14:29
Friday, 14 August 2020 12:48

Étkezési díjak 2020. szeptember 1-től

A 2020.09.01-től érvényes étkezési térítési díjak táblázata (Ft/fő/nap) IDE KATTINTVA megtekinthető.

Last modified on Friday, 14 August 2020 13:15