Loyola Étterem

  • Iskolánkról
  • Szervezeteink
  • Loyola étterem
Wednesday, 28 December 2022 10:48

Itt az idő! ... Rendelj ebédet 2023-ra!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd a jövő évre! Kész a januári étlap, irány a menza.jezsu.hu! Minden kedves JEZSU-ban étkezőnek és családjaiknak boldog új évet kívánnak a Loyola Étterem és a Gazdasági iroda dolgozói!

Last modified on Wednesday, 28 December 2022 11:12

Kedves JEZSU-ban ebédelők! Benne vagyunk a Nagy Karácsonyi Programcunamiban és hamarosan itt a téli szünet is. Körültekintően és főleg IDŐBEN intézzétek az ebédrendelést/lemondást !

Last modified on Thursday, 15 December 2022 15:08

2022. november 7. hétfőtől a JEZSU Loyola Étteremben változik az étkezés rendelés és lemondás rendje. A heti menüt mindig az előző héten szerda 24:00 óráig lehet megrendelni, ezután lezár a rendelési rendszer. (A november 7-én kezdődő, 45. hét étkezését november 2. szerda éjfélig lehet megrendelni.) A megrendelt étkezést a tárgynapot megelőző napon, délelőtt 10:00 óráig lehet lemondani, kivéve a hétfői étkezést, melyet hétfőn reggel 8:00 óráig mondhatnak le. (RÉSZLETEK ITT)

Last modified on Tuesday, 01 November 2022 20:14
Thursday, 22 September 2022 08:24

Szeptemberi étkezés számla - Loyola étterem

A szeptemberi étkezési térítési díjak számlázása október elején történik. A beérkezett Nyilatkozatok alapján megtörtént a kedvezmények érvényesítése. Aki jogosult a kedvezményre, de még a teljes árat látja menürendeléskor, legkésőbb szeptember 30-ig adja le a Nyilatkozatot. Számlázás után már nem tudunk visszamenőleg módosítani!

Thursday, 25 August 2022 14:32

Kedvezményes étkezés igénylése

A beérkezett Nyilatkozatok alapján megtörtént a kedvezmények beállítása a menza programban. A Menü rendelésnél tudják ellenőrizni. Teljes árú ebéd a tanulóknak 790 Ft, kedvezményes ebéd 395 Ft. Aki jogosult a kedvezményre, de még nem igényelte (nem adott le Nyilatkozatot), IDE KATTINTVA talál hozzá nyomtatványt. Kérjük, a kitöltött és aláírt eredeti nyomtatványt juttassák el a gazdasági irodába!

Last modified on Thursday, 25 August 2022 14:38
Thursday, 11 August 2022 20:02

Étkezés térítési díja szeptembertől

Értesítjük a JEZSU Loyola Étteremben étkezőket, hogy megemelkedtek az étkezési térítési díjak. Kérjük, tekintsék meg IDE KATTINTVA a 2022. szeptember 01-től érvényes étkezési térítési díjakat.

Megnyílt a menza regisztrációs felület, minden új JEZSU-s ebédalő számára! Kedves új JEZSU-s ebédelők! Kérjük, regisztráljatok a menza.jezsu.hu-n. A kedves szülőket kérjük. állítsák be a szülői e-mail címet is! Kattints a regisztrációs segédletért és a legfontosabb tudnivalókért! 

Last modified on Thursday, 04 August 2022 16:47

Még gyorsabban szeretnél ebédhez jutni, ugye? Meg a menza kütyüdet sem találod.. Nyomj egy szelfit és töltsd fel a menza.jezsu.hu-n, és máris ebédelhetsz, mint a karikacsapás! Kérünk minden JEZSU-ban étkezőt, hogy minél hamarabb töltse föl az arcképét vagy a QB-Suli Mobil App-on, vagy a menza.jezsu.hu-n. Csak néhány perc az egész! A kép feltöltéshez részletes segédlet IDE KATTINTVA elérhető. Röviden: 1. Lépj be a manza.jezsu.hu-ra vagy a MobilApp-ba. 2. Nyomj egy szelfit és

Last modified on Monday, 05 September 2022 10:15

Kedves JEZSU-ból Ebédet Elvitelre Rendelők! A Loyola Étteremben megszűnik az ebéd eldobható műanyag dobozba csomagolása. A járványhelyzet végre lehetővé teszi, hogy újra a régi rendszer szerint, saját ételhordót használjunk az ebéd elviteléhez. Kérjük, mindenki hozza saját ételhordó edényeit, ezzel is csökkenthetjük a műanyag hulladékot!

Last modified on Wednesday, 25 May 2022 17:19

Kedves JEZSU-ban Étkezők és Szüleik! A 2022/23-as tanév itt a nyakunkon. Az alábbi tájékoztatóban találnak információt a kedvezményes étkezés megrendeléséhez szükséges tennivalókról, a speciális diéta megrendelésének módjáról, a szülői értesítési cím beállításáról, valamint a már JEZSU-s, illetve az ÚJONNAN BEIRATKOZÓ diákokra vonatkozó határidőkről és tudnivalókról. Alább letölthetik a kitöltendő nyomtatványokat is. Kérjük, olvassák végig figyelmesen, és... 

Last modified on Friday, 20 May 2022 11:41

Kérünk minden Tisztelt Szülőt, hogy fizessék be az elmaradott étkezési díjakat. FONTOS, hogy amennyiben a gyermeke e-mail címével regisztráltak a QB-suli menzarendszerre, vagyis Ön nem kap értesítést a tevékenységekről, adja meg saját e-mail címét második, Értesítési e-mail címként, így Önhöz is automatikusan el tudjuk juttatni a menzával, befizetésekkel, számlákkal kapcsolatos levelezést. IDE KATTINTVA megtekinthető a szülői "Értesítési" ...

Last modified on Thursday, 13 January 2022 08:48

Kedves Szülők, Diákok, Kollégák! A menza program használatához (regisztráció, étkezés megrendelése, étkezés lemondása) IDE KATTINTVA olvashatják el a segédletet. Az étkezés megrendelését és lemondását kizárólag online lehet elvégezni. 

Last modified on Tuesday, 26 July 2022 14:16