Loyola Étterem

 • Iskolánkról
 • Szervezeteink
 • Loyola étterem
 • JEZSU-Menza tájékoztató - Mit kell tenned június 15-ig? És július közepéig?

JEZSU-Menza tájékoztató - Mit kell tenned június 15-ig? És július közepéig?

Kedves JEZSU-ban Étkezők és Szüleik! A 2022/23-as tanév itt a nyakunkon. Az alábbi tájékoztatóban találnak információt a kedvezményes étkezés megrendeléséhez szükséges tennivalókról, a speciális diéta megrendelésének módjáról, a szülői értesítési cím beállításáról, valamint a már JEZSU-s, illetve az ÚJONNAN BEIRATKOZÓ diákokra vonatkozó határidőkről és tudnivalókról. Alább letölthetik a kitöltendő nyomtatványokat is. Kérjük, olvassák végig figyelmesen, és... 

 tartsák be a határidőket!

A 2022-23-AS ÉTKEZÉSEK MEGRENDELÉSE

JELENLEGI TANULÓK

 • Kedvezményes étkezés igénylése: az új tanévben nem automatikus a kedvezmény megadása, azt újra kell igényelni, melyhez nyomtatványt ITT talál. Az eredeti aláírással ellátott nyomtatványt 2022. június 15-ig juttassák el az iskolába: le lehet adni a portán, a gazdasági irodában, vagy elküldeni postai úton (cím: JEZSU-Menza 3529. Miskolc Fényi Gyula tér 2-12.)
  2022.szeptember 1-től kedvezményes étkezést csak azoknak a tanulóknak tudunk biztosítani, akik leadták az igényléséhez szükséges nyomtatványt és a hozzá tartozó igazolást. A később leadott nyomtatványokat csak utólag tudjuk feldolgozni, a kedvezmény megadása visszamenőleg nem lehetséges! Szeptembertől tudják a megrendelés felületen ellenőrizni a felhasználók, hogy érvényesítve van-e a kedvezmény.
 • Diétás étrend igénylése: Diétát szintén szükséges újra igényelni az új tanévre, ehhez nyomtatványt ITT talál, melyet kitöltve, szakorvosi igazolással együtt adják le a portán, gazdasági irodában, vagy küldjék el postai úton (cím: JEZSU-Menza 3529. Miskolc Fényi Gyula tér 2-12.).
 • Mikortól lehet rendelni? A rendelési felület változatlan,  menza.jezsu.hu - itt augusztus végétől lehet majd szeptemberre étkezést rendelni. A diétás étkezők számára egyéni étlapok készülnek, azok feltöltése elhúzódhat, kérjük szíves türelmüket!
 • Szülői értesítési cím beállítása: FONTOS! Kérjük a tisztelt szülőket, hogy aki még nem tette meg,  a menza.jezsu.hu felületen a regisztrált email címmel való belépés után adja meg saját e-mail címét értesítési email címként (a Személyes adatok → Adatlap menüben)!  Az értesítési email címre érkeznek meg a program által küldött értesítések (megrendelés/lemondás, számla, fizetési értesítő). A szülői értesítési cím megadásának Iépései ITT.

ÚJ BEIRATKOZÓK

 • Beiratkozáskor megkapják papíron a menza program (menza.jezsu.hu) részletes leírását. Kérjük alaposan olvassák át a benne lévő utasításokat, és pontosan kövessék a regisztráció stb. menetének lépéseit!
 • Kedvezményes étkezés igényléséhez nyomtatványt ITT talál, valamint beiratkozáskor is meg fogják kapni a program leírása mellé. A kitöltött nyomtatványt már beiratkozáskor le lehet adni, de a legkésőbb július 15-ig kérjük eljuttatni a gimnáziumba (portán, gazdasági irodában, postai úton: (Cím: JEZSU-Menza 3529. Miskolc Fényi Gyula tér 2-12.). Kérjük hiánytalanul csatolják a szükséges igazolásokat! 2022.szeptember 1-től kedvezményes étkezést csak azoknak a tanulóknak tudunk biztosítani, akik leadták az igényléséhez szükséges nyomtatványt és a hozzá tartozó igazolást. A később leadott nyomtatványokat csak utólag tudjuk feldolgozni, a kedvezmény megadása visszamenőleg nem lehetséges!
  Szeptembertől tudják a menza.jezsu.hu felületen ellenőrizni a felhasználók, hogy érvényesítve van-e a kedvezmény. 
 • Diétás étrend igényléséhez nyomtatványt ITT talál, szintén kérjük eljuttatni az iskolába a szakorvosi igazolással, javaslattal együtt július 15-ig, !
 • A menza.jezsu.hu felületre regisztrálni a jezsu.hu honlapon közzétett időpont után lehet (várhatóan augusztusban). Kérjük, figyeljék a honlapot illetve kövessék a JEZSU Facebook oldalát, hogy azonnal értesüljenek minden fontos információról!

Köszönjük együttműködésüket!

 

Last modified on Friday, 20 May 2022 11:41