• Óvoda
  • Rólunk

A JEZSU Ovi

Óvodánkban keresztény szellemben, a keresztény értékeket szem előtt tartva magas színvonalú oktatást- nevelést nyújtunk az ide járó gyerekeknek és családjaiknak. Fontos számunkra az együttnevelés, vagyis a folyamatos együttműködés a szülők és az óvodapedagógusaink között. Példamutatással vezetjük rá a gyerekeket a helyes és udvarias magatartásra. Célunk, hogy a gyerekek az óvodai évek végén ismeretekkel gazdagodva, felkészülten kezdhessék meg az iskolát.

A gyerekek és a szülők, sőt a nagyszülők is nagyon szeretnek az oviba járni, a gyerekekért jönni, mert nagyon kedvesek az itt dolgozók, mindig oldott a hangulat, és sok programmal igyekszünk gazdagítani az óvodai életet (pl. sakk, korcsolya, torna, bábelőadás, bűvész előadás). Az ünnepekről, melyek között szerepel Anyák napja, Apák napja, Nagyszülők napja, valamint a vallási és világi ünnepek is, bensőséges hangulatban, közösen emlékezünk meg.

Szeretettel várjuk az Ön gyermekét is!

A JEZSU Ovi részletes nevelési programja IDE kattintva, a  94. oldaltól olvasható. Hogyan zajlanak az óvodai mindennapok? Itt megtekinthetik, milyen óvodánkban egy nap: NAPIREND illetve hogyan alakul a hét programja: HETIREND.

Az óvoda 2022-ben ünnepelte fennálásának 30. évfordulóját.  A Szent Miklós Görögkatolikus óvoda 29 év működés után, 2021-ben lett a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda része.  Az első JEZSU Ovi évnyitón készült interjúkat az alapítóval, az óvodapedagógusokkal és a szülőkkel  ITT olvashatja el.

 

Last modified on Tuesday, 07 February 2023 09:51
More in this category: A Jezsu Ovi csapata »