• Pedagógia
  • Digitális tanrend
  • Digitális Munkarend Szabályzatok

A tanulási és nem tanulási célú, saját tulajdonú digitális eszközök használatának szabályait IDE KATTINTVA olvashatjuk. Kérjük Diákjainkat és a Tisztelt Szülőket, tanulmányozzák a szabályzatot. felhívjuk figyelmüket, hogy tanulóinknak 2022. március 21-től e szabályok szerint kell használniuk digitális eszközeiket az iskolában.

Last modified on Thursday, 31 March 2022 16:16
Friday, 20 November 2020 15:57

Meet és Goole-Classroom illemtan

Kedves Diákok! Nagyon jó, hogy az iskola megteremtette feltételeket, és tantermen kívüli digitális munkarendben is láthatjuk és hallhatjuk egymást a Meet-es órákon. Kérjük mindenképpen tartsuk magunkat a következő illemszabályokhoz:

Last modified on Monday, 08 March 2021 15:12

Kedves Diákok! Kérünk Benneteket, hogy ezeket a szabályokat a minőségi tanulás magas színvonalon tartása érdekében lelkiismeretesen tanulmányozzátok, és tartsátok be. Igyekeztünk mindent nagyon végig gondolni, hogy olyan szabályzatot állítsunk fel, amely benneteket ebben a rendkívüli helyzetben segít és támogat a tanulásban. Bízunk bennetek és abban, hogy a tantermen kívüli digitális munkarendben, otthonról csatlakozva az órai munkához és digitális közzétételek formájában kapott feladataitokat elvégezve is komoly sikereket tudtok elérni, eredményesen fogtok tanulni, fejlődni, kibontakoztatjátok képességeiteket, és eléritek céljaitokat. A digitális tanrend bevezetése és szabályozása a Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumban és Kollégiumban IDE KATTINTVA elolvasható.

Last modified on Friday, 20 November 2020 15:05