Első helyezés a "Fair Play Cup" Miskolci iskolák közti futball bajnokságon

A jezsus csapat tagjai Oravecz Fábián 12. c, Gyenes Botond 10. c, Beszkid Mátyás 11. c, Szemán Gergő 12. b, Szemán Richárd 12. b, Berta Zoltán 12. c, Pákozdi Máté 12. b, Nyeste Pál László 12. c. Első helyezést értek el az egyetemen lejátszott miskolci iskolák közötti futball bajnokságon, április 5-én.
Pákozdi Máté adott interjút a nagy győzelem után: 9 miskolci iskola küzdött két csoportban. Az első fordulóban, ősszel, novemberben mindenkit megvertünk. Most, tavasszal 2 győzelem,1 vereség. Összesen 20 gólt rúgtunk, 4-et kaptunk.

 

Ezzel bejutottunk a megyei döntőre, de tulajdonképpen az egész verseny országosnak számít, mert az MLSZ szervezi.
A csapat 2015 őszén alakult, kapitánya Nyeste Pál. Szerda esténként, a kolis foci idejében szoktunk focizni De oda sajnos csak én és a kollégisták tudnak menni.
Csapat neve: Fánk tím. Köszönjük, hogy Oravecz Attila, Fábián apukája segített bennünket, mert meg kellett adnunk egy „felnőtt kísérőt.”
4 kollégista és 4 kulsős alkotja a csapatot. Hogy minek köszönhetjük a sikert? A csapatban többen vagyunk olyanok, akik régebben egyesületben fociztunk.
Már tavaly is indultunk, de akkor nagyobb létszámmal, és még nem volt összhang a csapatban, de idénre összeért a csapat. Igazából annak köszönhetjük, hogy küzdünk egymásért, és nincs vita. Nem adjuk fel, és mert a focipályán kívül is egy összetartó baráti társaság vagyunk, ami a pályán plusz erőt ad.

Last modified on Tuesday, 02 May 2017 14:41