Print this page

Minden nap edzenek

Az MVSI jezsus atlétái most sem henyélnek, Boldogh Benedek, Zibrinyi Luca, Herczeg Áron, Kovács Máté és Pocsai Levente majdnem minden délután...

kijárnak a pályára, 1000-10000 métert is futnak. Néha a kistestvérek is eljönnek, például Botond és Noémi, akik még nagyon kicsik, de már ők is követik nagytesó példáját. Kovács Máté (10B) elmondta, hogy minden nap 3-4 órát edz. Az edzésrendben gyakorlatilag semmi nem változott, csak az, hogy futás kivételével mindig maszkot kell viselni. Pocsai Levente (8S) számára az az egészben a legjobb, hogy együtt lehet a csapattársakkal, főleg most van ennek jelentősége, hogy az osztálytársakkal nem nagyon szoktak találkozni. Levi szerint sokkal jobb csapatban, amikor valakivel együtt edzenek vagy versenyeznek. A hétvégeken versenyek vannak, nemrég volt a mezei futás OB, ahonnan Herczeg Áron (5a) ezüstéremmel tért haza. 
A sportolók elmondták, hogy a tanulást sokkal jobban élvezik, amikor jelenléti oktatás van. Máté nagyra értékeli tanárai erőfeszítéseit.“Nekem személy szerint nehezebb így, pedig nagyon jók a feladatok, tényleg, de mégsem ugyanaz. Én sokkal jobban tudok tanulni, amikor bejárhatunk a suliba.”

Last modified on Monday, 06 September 2021 10:52