Szekeres Ábel nemzetközi kupagyőztes! - Judo Featured

Szekeres Ábel 8.s osztályos diákunk aranyérmet szerzett a 35. Budapest Kupa Nemzetközi Judo versenyen. Ábel ötödikes kora óta évről évre megörvendeztet bennünket nagyszerű bajnoksági és diákolimpiai eredményeivel. Az ország legnagyobb nemzetközi utánpótlás Judo versenyét a BP Kupát +81 kg súlycsoportban, az U15 korosztályban minden mérkőzésén ipponnal győzte le...

ellenfeleit, így nyerte meg ezt a rangos viadalt. A versenyen 20 országból, 4 korosztályban összesen 1398 versenyző vett részt. A versenyt május 1-én rendezték meg.
Ábel edzője édesapja, Szekeres Norbert elmondta, hogy a Serdülő Magyar Válogatott tagjaként készül a versenyeire. “Márciusban a megnyerte a korosztályos Magyar Kupát. Május 14-én utazik a válogatottal Rimaszombatra egy nemzetközi versenyre, majd 22-én Győrbe, az Országos Judo Diákolimpiára ahol a JEZSU-t képviseli. Nem sok pihenője lesz, mert 25-én szintén Győrben az Országos Egyéni Atlétika Diákolimpia vár rá, ismét a JEZSU színeiben.” Szurkoljunk kiváló sportoló diákunknak együtt a minél jobb eredményekért.

Last modified on Thursday, 12 May 2022 07:52