Először az ország legjobb röplabdás csapatai között

JEZSU-s röplabdás lányok is küzdöttek a IV. korcsoport leány Országos Döntőn. A JEZSU-ban már hagyománnyá lett kosárlabda mellett most először röplabda sportágban is képviselték iskolánkat, megyénket a JEZSU röplabdás lányai. (fotók ITT). Felkészítőjük, Kajtor Csaba tanár úr értékelése:  "Az országos döntőben nagyon erős mezőnnyel nézhettek farkasszemet a JEZSU-s lányok. Azzal, hogy megyei bajnokként....

bejutottak a döntőbe, teljesítették azt a célt, amit az idény elején kitűztek. A négynapos rendezvény alatt voltak hullámvölgyek. Játszottak gyengébb mérkőzést is, de voltak nagyon jó, játékban élményszámba menő szoros meccseik is. Végül az az Országos Döntőben 8. helyen végeztek, és hatalmas tapasztalattal és motivációval mehettek haza. A IV. korcsoportos Összevont Labdajáték Országos Diákolimpiát Miskolcon rendezték meg június 2.-5 között.
Csapattagok: Balázs Anna 8.S, Bódis Blanka Sára 8. S, Kajtor Kitti 9.C, Koncz Vanilla Eszter 8.S, Makkai Janka 8.A, Mokrai Dóra Hanna 8.A, Tóth Emese Gyöngyvér 8.A, Tóth Petra 8.B, Ujfalussy Luca 8.A.