Szekeres Ábel nemzetközi arany- és ezüstérme

Szekeres Ábel 9. s osztályos diákunk, nemzetközi arany- és ezüstérmet szerzett a Brno Cup-on 2022. szeptember 10-én és 11-én, Csehországban.
Ábel a Harsányi Utánpótlás Nevelő SE versenyzője a Serdülő Magyar Judo Válogatott kerettel szeptember 10-11-én utazott ki a nemzetközi megmérettetésre pénteken Brnoba, Csehországba. korosztályánál idősebbek között ezüstöt, saját korosztályában aranyérmet szerzett a rangos versenyen. Edzője beszámolója:


"Ábel az első napon egy korosztállyal fentebb, az Ifjúsági korcsoport versenyén indult, ahol a nevezett 21 versenyzőből a második helyen végzett. Sajnos a hosszú nap végére elfáradt, de teljesítménye a 2-3 évvel idősebbek közt így is nagyszerű volt.
Vasárnap már a saját korosztályában képviselte Magyarországot és az egyesületet. Nagyszerű versenyzéssel, kiegyensúlyozottan, ipponnal nyerte minden küzdelmét, és első lett a 26 indulóból.
Köszönjük a lehetőséget a Magyar Judo Szövetségnek, Ledényi Leventének a Serdülő válogatott keretedzőjének, a támogatóinknak, köszönet a szurkolóknak a két rajongónak - akik közül az egyik JEZSU-s, a felkészülésben nyújtott segítségért az MVSC edzőinek és judosainak mondunk köszönetet.
Köszönjük a JEZSU-nak, hogy lehetőséget és a támogatást nyújt a sportolás és a minőségi tanulás összehangolásához!" (Szekeres Norbert)

Last modified on Friday, 23 September 2022 13:27