• Pedagógia
  • Tehetséggondozás
  • Tanulásmódszertan
  • A legjobb digitális megoldások az oktatásban - mit mondanak a többiek?

A legjobb digitális megoldások az oktatásban - mit mondanak a többiek?

Minden tanárt várnak, hogy ossza meg tapasztalatait. Az eredmények a szülők számára is érdekesek. Folyamatosan frissülő infografikán követhető az ELTE PPK Neveléstudományi Intézet kutatóinak rendkívül tanulságos kutatása a digitális oktatás tapasztalatairól.  Az eredményeket azonnali frissülését szolgálja a beérkezett válaszok függvényében folyamatosan frissülő dinamikus infografika, amely IDE KATTINTVA  mindenki számára elérhető. EZEN a KÉRDŐÍVEN kb. 5-10 perc alatt értékelhetnek egy gyakran használt technológiai megoldást. A kutatás elméleti hátterét az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Neveléstudományi Intézetének munkatársai...

biztosítják. Kérdés esetén forduljon hozzájuk bizalommal a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

"Célunk, hogy a digitális munkarend során szerzett tapasztalatok összegzésével támogassuk a jelenléti oktatásra való visszatérés keretében a technológiai megoldások tanulási-tanítási folyamatokba való tudatos integrálását."
Nemzetközileg elismert értékelési keretrendszerrel folyamatosan zajlik az adatgyűjtés, melyben a pedagógusok véleményét kérdezik meg a különböző, általuk használt technológiai megoldásokkal kapcsolatosan."

Last modified on Friday, 02 July 2021 14:26